Vacature

Vacature buitendienst medewerker

Organisatie Van Buuren:

In de afgelopen 75 jaar is Van Buuren uitgegroeid tot een toonaangevende importeur en distributeur van consumentenelektronica. Wij bieden een omvangrijk productfolio met merken zoals Gigaset, Sharp, Imperial, Pioneer, Smit, Solis, Clean Air Optima, One for All en Doro. Het klantenbestand bestaat uit Mediamarkt, Bol.com, Carrefour, Coolblue, BCC en andere. Tevens leveren wij aan inkoopcombinaties zoals Expert, EP en United Retail. Van Buuren exporteert onder andere naar België, Frankrijk en Duitsland.

Vacature:

Vertegenwoordiger regio Zuid-Holland, Brabant, en Limburg. Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons productfolio, het beheren van de bestaande klanten en het zoeken naar prospects. Je werkt in een team met collega vertegenwoordigers, maar je behartigt je eigen werkgebied in het zuiden van Nederland.

Onze voorkeur gaat uit naar:

Een jonge ambitieuze kandidaat met een representatieve uitstraling en een goed commercieel inzicht. Keywoorden zijn: ondernemend, zelfstandig, overtuigend, betrouwbaar, daadkrachtig en stressbestendig. We vragen naar minimaal MBO niveau, woonachtig in de betreffende regio en fulltime beschikbaar.

Van Buuren biedt:

Een functie in de dynamische wereld van Consumenten Elektronica waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een marktconforme beloning met goede voorwaarden waaronder een auto van de zaak. Ben jij de vertegenwoordiger die we zoeken? Reageer dan meteen en stuur je CV met motivatie brief naar vacature@vanbuuren.eu